Houtbouw/constructies

De visser groentotaal is zich de afgelopen jaren meer gaan richten op houtbouw.
Hieronder word verstaan het bouwen van: schuren, prielen, boomhutten, speeltoestellen, carpoorts, damwanden enz.
Wij hebben er voor gekozen om voornamelijk te werke

Boomverzorging

Boomverzorging is een specialiteit van De visser groentotaal. Maarten de Visser heeft ruim 10 jaar ervaring op het gebied van boomverzorgi

Tuinaanleg en onderhoud

Welkom

Welkom op de site van DeVisserGroenTotaal. DeVisserGroentotaal is een hoveniersbedrijf dat sinds 7 jaar werkzaam in Soest, Baarn, Amersfoort en omstreken. Wij realiseren alles op het gebied van tuinaanleg, boomverzorging, tuinonderhoud, sierbestrating, en houtconstructies. Heeft u vragen, neem dan contact op met ons voor informatie, een vrijblijvend gesprek of een offerte. U kunt uw gegevens en uw vraag achterlaten in de rubriek contact, en wij nemen dan graag contact met u op.

Filmpje

Diensten

Tuinaanleg en onderhoud

Het aanleggen van een tuin vraagt enige voorbereiding en in ieder geval een goed ontwerp. Wij brengen u graag in contact met goede ontwerpers en verzorgen graag de uitvoering voor u. Extra verlichting, terrasverwarming, beregenings- of drainagesystemen, beplanting, gras of kunstgras, wij leggen het graag voor u aan. Wij kunnen voor u de totale aanleg uitvoeren inclusief grondwerk. In de rubriek impressies vindt u een aantal voorbeelden van recente opdrachten waar wij de aanleg hebben uitgevoerd.

 

 

slider_photo
slider_photo
slider_photo

Contact

Neem contact met ons op

Via dit formulier kunt u een korte vraag stellen aan ons, een bijlage meesturen is niet mogelijk. Wij doen ons best om uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Contact gegevens

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening of heeft u vragen? U kunt op de volgende manieren contact met ons opnemen:

De visser groentotaal
Insingerstraat 56
3766 MC Soest

E-mail
info@devissergroentotaal.nl

Telefoon
06 17 46 18 00